25.8.2016

7 asiaa Crasmanista työpaikkana

Listamme asioita miksi Crasman on hyvä työpaikka. Löysimme ainakin 7 syytä miksi valita Crasman työpaikaksi tai miksi meidän kanssa on kiva tehdä yhteistyötä.

1. Digitaalisten käsityöläisten joukkue

Olemme tämän päivän moderneja käsityöläisiä ja tuotamme suurella ylpeydellä ja tunteen palolla asiakkaillemme laadukkaita ja uniikkeja verkkoliiketoiminnan ratkaisuja.  Moderni käsityöläisyys tarkoittaa meille laatua ja substanssia.

 

2. Avaraa tehdasmiljöötä asuttaa päivisin lähes 50 crasmanilaista ja toimistokoira

Moderni avokonttorimme sijaitsee Helsingin Punavuoressa.  Lähes viidenkymmenen työntekijän voimin tiloissamme käy aikamoinen kuhina ja ajatustenvaihto läpi päivän. Crasmanilla on hyvä henki, paljon osaamista ja vahva ylpeys käsityöammatistamme ja pitkistä asiakassuhteistamme. Tunnemme toisemme nimeltä ja ulospäin kutsumme meitä kollektiivisesti Crasmaneiksi. Toimistolla on myös toimistokoira Nana ja pari muuta nelijalkaista silloin tällöin. 


3. Crasman on auttanut asiakkaita digitalisoitumisessa yli 20 vuoden ajan

Crasman on perustettu jo 1996. Pari ensimmäistä vuotta teimme 3D-suunnittelua. Noista alkuaikojen tuotoksista on menty pitkälle digitaalisen verkkoliiketoiminnan ja palvelutuotannon maailmaan. Asiakkaamme edustavat suomalaisia ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä, joiden digitaalisia palveluja olemme suunnitelleet ja toteuttaneet. Tänä vuonna Crasman täytti huikeat 20 vuotta. Meno ei ole siitä kangistunut, vaan vahva draivi vie meitä edelleen eteenpäin, digitalisaation huipulla.


4. Otamme missiomme tosissamme

Meidän missiomme on suunnitella ja toteuttaa digitaalisia palveluita, jotta asioiden hoitaminen olisi helppoa ja miellyttävää missä ja milloin vain. Näin on tietysti helppo sanoa, mutta miten asia näkyy käytännössä? Olemme johdonmukaisesti kehittäneet toimintamallejamme ja laajentaneet palvelutarjontaa. Olemme panostaneet omaan ohjelmistokehitykseen ja tuotamme asiakkaillemme älykkäämpiä palveluita.


5. Crasman-hengessä on vahvaa tunteenpaloa hirtehisellä huumorilla

Crasman-henki. Mitä se sitten on? Se on intohimoa omaan työhön. Se on sitä, että hengittää ja elää digitaalisaatiota. Se on asiakaslähtöistä tunteen paloa ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijuutta, jossa on hirtehisen huumorin twisti. Se on myös ammattiylpeyttä ja sitä, että teemme työtämme, koska pidämme siitä, emme siksi, että meidän täytyisi sitä tehdä.


6. Maltillista kasvua

Crasman kasvaa hallitusti, kannattavasti ja älykkäästi. Meillä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa, joilla on laaja osaamispohja sekä vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Perustamme on vahva, mikä mahdollistaa jatkossakin investoinnit tulevaisuuteen. Tinkimättömyys viedä erinomaiset ideat ja hyvät suunnitelmat aina loppuun asti on toimintamme perusta.


7. Hyvät ja vertailukelpoiset työsuhde-edut

Haluamme tukea työntekijöidemme viihtyvyyttä ja hyvinvointia kilpailukykyisin keinoin. Meillä tuetaan hyvinvointia: on saliporukoita, hyvät työterveyspalvelut, hieroja, yhteisiä aamiaisia, perjantaioluita ja ad hoc -hauskanpitoa. Tärkeintä kuitenkin on se, että täällä on toistensa kanssa hyvin viihtyvä porukka tekemässä kovia juttuja asiakkaille. Se motivoi ja palkitsee crasmanilaisia eniten.

Tutustu juuri nyt auki oleviin työpaikkoihin! 

Crasman